Via deze weg gaan wij trachten om onze familie, vrienden en andere geďnteresseerden zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Het zal één van onze belangrijkste middelen worden om te communiceren vanuit een heel aantal verre bestemmingen. We zullen dan ook proberen om deze site zoveel mogelijk up te daten.

Ik maak jullie graag even wegwijs.
In de linker kolom vind je al onze bestemmingen in de volgorde van onze rondreis. Elk land wordt in het kort voorgesteld en we geven mee wat we denken dat er tof zal zijn en wat er ons minder goed zal bevallen. Uiteraard schrijven we per land ook een kort verslag, kan je de foto’s bekijken en geven we een idee van het kostenplaatje dat eraan verbonden is.

Bovenaan vind je de algemene informatie.

Onder de menubalk “home” geven we je een korte voorstelling over wie we zijn en beschrijven er ook hoe we op het idee van een wereldreis kwamen onder de titel “In het kort”. Je kan ons steunen door een opdracht te verzinnen en je ziet hier wie onze sponsors zijn. Als laatste geven we een opsomming van onze activiteiten tijdens de laatste dagen voor ons vertrek.

 

Wat vind je zoal bij de “Voorbereiding”? Hier lees je hoe we het op ons werk klaarkregen om te kunnen vertrekken en wat we met ons (huur) appartement deden.
Op financieel vlak is er uiteraard heel wat planning aan vooraf gegaan, maar ook quŕ gezondheid kan je je maar beter goed informeren en voorbereiden. Ook onze paklijst kan je hier terugvinden met wat extra achtergrondinformatie hieromtrent.

Er is wel wat denkwerk aan vooraf gegaan voordat onze reisroute min of meer vastlag. Hoe we dat hebben aangepakt beschrijven we in onze “reisroute”. Welke boeken ons hierbij hielpen staan opgesomd in onze “reisbibliotheek”.

Diegenen die graag in contact blijven kunnen ons op eender welk moment een berichtje laten in het “Gastenboek”. Ook voor ons zal het leuk zijn om onderweg wat nieuwtjes van het thuisfront te krijgen, of op sommige momenten wat aanmoedigingen ! Een “persoonlijke mail” is ook mogelijk, zo kan niet elke bezoeker van onze website meelezen en hier verwachten we ons aan meer ‘intieme berichtjes’. Beide mogelijkheden kunnen jullie terugvinden onder de titel “Contacteer ons”.

In april 2006 waren we 3 weken in Thailand op oefenreis. Onder de rubriek “Thailand 2006” maakten we een samenvatting van deze reis en onze indrukken onder de vorm van het kostenplaatje, een routebeschrijving, een uitgebreid dagverslag en uiteraard ook de foto’s.

Dan komen we bij de “Links”. Dit zijn allerlei informatiebronnen die voor ons interessant waren bij de voorbereiding, maar dewelke we ook zullen blijven gebruiken tijdens onze reis. Plan je zelf dus een soortgelijke trip, dan kan je hier heel wat tips en verwijzingen naar bruikbare informatie terugvinden. Onder deze rubriek zie je bovenaan ook een link om de foto's van een aantal vorige reizen te bekijken.

Veel plezier met het doorzoeken van onze website !