Wanneer je op de onderstaande figuren klikt wordt je doorgelinkt naar de volgende pagina’s:

Reisverslagen (boek)       foto’s (fototoestel)       achtergrondinfo (geldzak)

verslagen

fotos

kosten

 

 

 

Pacific-Cul

 

De Zuidzee - Al generaties lang dromen Europeanen van eilanden met gastvrije bewoners, mooie mensen, altijd zon, lagunes die in oneindig veel blauwschakeringen liggen te glinsteren, eindeloze witte zandstranden en een zorgeloos leven.

Tegenwoordig moet u uw reis naar de Zuidzee natuurlijk iets realistischer plannen en droom en werkelijkheid niet door elkaar halen. Wie droomt er nu van om ’s morgens om 4 uur op te staan om zijn vlucht naar het volgende eiland te kunnen halen? Of om tegenwoordig voor verse voeding veel te veel te moeten betalen?

Een reis naar de Zuidzee moet goed gepland zijn. Vliegreizen voor Zuidzee combinaties worden sporadisch aangeboden, meestal slechts één maal per week. Ook bestaat de Zuidzee uit eilanden die helemaal niet aan het clichébeeld van witte stranden beantwoorden, maar in plaats daarvan wel culturele hoogtepunten te bieden hebben.

 

Tof:

 

De vele verschillende eilandjes met parrelwitte zandstranden, helder blauw water en ontspannen sfeer. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten.

 

Wat we niet willen missen:

-       Zon, zee, strand en uitrusten

 

Niet zo tof:

 

In vergelijking met andere plaatsen, is alles hier behoorlijk prijzig.