Wanneer je op de onderstaande figuren klikt wordt je doorgelinkt naar de volgende pagina’s:

Reisverslagen (boek)       foto’s (fototoestel)       achtergrondinfo (geldzak)

verslagen

fotos

kosten

 

 

 

australia

 

http://www.eendracht-software.com/animations/flags/austrailia.gifAustralië; land van kangoeroes, koala’s, uitgestrekte landschappen, backpackers en aboriginals. Australië is het beste te ontdekken per gehuurde of gekochte auto of camper. Het zal je niet verbazen dat er ontzettend veel te zien en te doen is. Wat dacht je van surfen, duiken, dieren spotten, een bezoek aan metropool Sydney of een tocht door het regenwoud? En op het eiland Tasmanië kun je de zeldzame Tasmanian Devil tegen het lijf lopen. Genoeg opties voor een volmaakte vakantie. Tel daar de ideale weersomstandigheden en de schitterende natuur bij op en je bent verkocht. Australië is ‘the place to be’. Het is niet voor niets één van de meest geliefde bestemmingen voor backpackers. Dus pak je rugzak en maak kennis met dit grote land aan de andere kant van de wereld.  

 

Tof:

 

Australië staat voor zon, sfeer, verhalen en natuurwonderen, maar ook voor eersteklas kunst en cultuur. Australië biedt meer dan zon alleen.

 

Wat we niet willen missen:

-       De inheemse diersoorten (kangoeroe, koala, wombat, …)

-       Uluru

-       De typische australische outback.

-       Sydney

 

Niet zo tof:

 

Door de grootte van het land zijn soms je mogelijkheden erg beperkt, het klimaat kan enorm verschillen van gruwelijk heet tot onverwacht koud en megavochtig tot kurkdroog en je geld raakt veel te snel op.

 

Wat we zeker kunnen missen:

-       De afstanden.

-       Gebeten of gestoken worden door één van de vele giftige dieren die in dit uitgestrekte land leven.